Szolgáltatások

A kutatás-fejlesztés hosszútávon hozzájárul egy vállalat jövedelmezőségéhez, lehetővé teszi , hogy a piacon versenyben maradjon. A fejlesztési folyamatban nem csak új termékek de szabadalmak és védjegyek is születnek új felfedezéseken keresztül. 

Prototípus gyártás: A fejlesztési folyamat kezdeti lépése egy prototípus létrehozása, amely egyszerűen definiálva az elképzelt termék egyedileg gyártott mintadarabja. Cégünk vállalja, hogy elkészíti az Ön által meghatározott termék prototípusát.

Környezetszimuláció: Egy új termék bevezetése előtt fontos az alapvető funkcióit letesztelni, hogy a fogyasztókhoz már egy kellőképpen kidolgozott termék kerülhessen. Cégünk egyedi fejlesztésű széles körben alkalmazható laborkamarájával tudja tesztelni a termék prototípusokat.

Gépek tervezése: Minőségi termékeink receptje innovatív termékfejlesztésen, szilárd 3D CAD mérnöki munkán és folyamatos prototípus- és tesztelési megoldásokon alapul. Vállaljuk egyedi gépek tervezését , a gépek legyártását és egyéb gépesítéssel kapcsolatos feladatok megoldását is.