Rólunk

Az innováció mindig az európai technológiai iparágak középpontjában állt. Az iparágakban kifejlesztett csúcstechnológiájú termékek és rendszerek nemcsak az új ágazatokban történő innovációt teszik lehetővé, hanem új megoldásokat is kínálhatnak a nagy társadalmi kihívásokra.

 

Ennek az innovatív erőnek a sarokköve az alkalmazott ipari kutatás és fejlesztés (K + F). Az alkalmazott kutatások elősegítik a kereskedelmi forgalom felgyorsítását és az innováció közelítését  a polgárokhoz. Ugyanakkor világszerte növeli az európai technológiai vállalatok versenyképességét, miközben erősíti a magas hozzáadott értékű ipari ökoszisztémát, amely Európát virágzó, magas fizetésű térséggé teszi.

A Continus Research Kft. 2012-ben alakult, hogy megoldásokat  találjon a  kutatás és fejlesztés szektorban  található igényekre.  Az innováció  cégünk középpontjában áll a kezdetek óta. Legyen szó prototípus gyártásról, tesztelésről vagy komoly gépesítési feladatokról.

Vállalkozásunk jelenleg is új fejlesztéseken dolgozik megújuló energetikai rendszer, egészségügyi eszköz és csomagolóipari területeken.

Projektjeink  lehetőséget adnak az új technológiák fejlesztésére és tesztelésére. Olyan eszközöket fejlesztünk ki, amelyek lehetővé teszik a tervezési és fejlesztési folyamatok gyors prototípusozását. 

K + F tevékenységeinknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük és bővítjük tudás- és készségbázisunkat

Fő célunk , hogy új technológiákkal és innovatív gondolkodásmóddal megoldásokat találjunk a  piac különleges igényeire.